Využíváme cookies. Potvrzením souhlasíte s ukládáním cookie na vašem zařízení, což vám ulehčí používání eshopu.

Jsme spolehlivá firma!


 

10x přoč nakupovat u nás?


1.

Naše autodíly patří mezi nejlevnější na internetu, ceny často jako u použitých dílů


2.

V nabídce přes 10 000 různých autodílů a doplňků


3.

Soustředíme se pouze na značku Škoda, tzn. že jsme odborníci a máme pro vás široký sortiment


4.

Máme díly originální, ale i levnější dovozové, vždy na přání zákazníka


5.

Více jak 900 osobních odběrných míst


6.

Nářadí - jsme také prodejci nářadí (více jak 9700 ks). K dílům vám nabídneme vhodné nářadí nebo můžete jen zakoupit nářadí do své dílny, garáže.


7.

Reklamace - výměna? Při zřetelné závadě materiálu ihned zasíláme nové zboží a neúčtujeme další poštovné - vždy zdarma zašleme vyreklamované zboží! Při výměně také neúčtujeme žádné další poštovné či poplatky.


8.

Jsme spolehlivá firma - můžete si o nás přečíst na Heureka.cz recenze ZDE


9.

Máme věrnostní program pro registrované zákazníky - další slevy!


10.

Poradíme Vám!
Nesnažíme se pouze prodat díl, který Vám pak k ničemu nebude, poradíme Vám po telefonu nebo e-mailu, který díl bude pasovat na Vaše auto (i přes VIN kód) a nabídneme Vám mnohdy více variant značek - cen! Poslat VIN

 



Doprava:

nejlevněji již od 59 Kč po celé ČR

 

Platební možnosti:

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Platba kartou MasterCard,

VISA, Maestro


 

 

 

Prejsť na slovenský eshop



eshop pre slovenských zákazníkov

www.autodiely-na-skodu.sk



Jsme na facebooku


Staň se našim fanouškem

 



Zahraniční vozy? 30% sleva!



Dáme vám slevu 30% oproti

běžným cenám! Více zde


NOVINKY

arr3Nářadí pro automechaniky i hobby kutily 2019 (Více jak 10 000 ks autodílů / Více jak 9600 ks nářadí)     Ať už jste automechanik nebo kutil,... arr3Nový design eshopu 2018!Nový moderní design e-shopu, pohodlné prohlížení i nákup se slevou..Při nákupu se nezapomeňte... arr3Nové vozy a autodíly 09/2017Nové produkty a kategorie vozidel! Přidali jsme nové kategorie vozidel: Octavia 3, Fabia 3, Superb... arr3Věrnostní program 11/2016 Věrnost se cení!   Připravili jsme pro vás novinku - VĚRNOSTNÍ PROGRAM, ve kterém... arr3Změna dopravy + novinky Duben 2015Změna našeho dopravce Vzhledem k nespokojenosti zákazníků s přepravní společností DPD jsme s  DPD... arr3Výsledek dotazníku kvality eshopuVýsledek dotazníku z dne 20.10 2014. Dotazník byl soukromý, anonymní, proto jsou i výsledky... arr3Nové možnosti dopravyOd 1.11 2014 nabízíme nové možnosti dopravy a osobního vyzvednutí. Kromě České pošty si z nás... arr3Eshop pre slovenských zákazníkovDne 1. ledna 2014, jsme spustili nový eshop pro slovenskou republiku, kde může slovenský zákazník... arr3Repasovaná turbodmychadla!Jsme schopni dodat zrepasované turbodmychadlo nejen na vozy škoda! Cena 7500 Kč s dph! Repasovaná... arr3Tažné zařízení na všechny vozy!AUTOHAK = kvalitní tažná zařízení za vynikající cenu ! Včetně typového listu k přihlášení! Více... arr3Nové autodoplňky 08/2011Na podzim 2011 jsme přidali spoustu nových, krásných a levných poklic a další autodoplňky a stále...

ZBOŽÍ V AKCI

cena 766 Kč (30 EUR)
skladem
cena 360 Kč (14 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena 230 Kč (9 EUR)
skladem
cena 155 Kč (6 EUR)
skladem
cena 196 Kč (8 EUR)
skladem

 

Sortiment v nabídce:

(kliknutím na značku zobrazíte info o značce)



 

a další...


RYCHLÝ KONTAKT

Autonar czech s.r.o.
Valašské Meziříčí a okolí.
Více jak 900 odběrných míst po celé ČR!
napište nám
info@autodily-na-skodu.cz
IČ: 08955417, DIČ: CZ08955417

Recenze
Recenze našeho obchodu

Zde se můžete podívat na AKTUÁLNÍ recenze našeho obchodu. Jedná se o aktuální recenze, které může přidat každý náš zákazník včetně vás a nemáme možnost žádné recenze mazat.

 

NAŠE RECENZE SE DLOUHODOBĚ POHYBUJÍ MEZI 90-100% SPOKOJENOSTI.

 

ZOBRAZIT VŠECHNY RECENZE


ZOBRAZIT DALŠÍ RECENZE

 

Poslední recenze:

 

Přidáno: 13.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

Pro:

Rychlost
Prehlednost

 

Přidáno: 04.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Doporučuji Váš obchod dalším zákazníkům!

Pro:

Máte přijatelné ceny.
Dobrá komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 30.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, dobré ceny

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 30.07.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Vše OK

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 20.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

v pořádku

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 17.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost dodání-cena-zásilkovna

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 17.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

rychlost reakce

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 15.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

100% doporučuji rychlost obědnávky

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 13.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod i jeho jednání mi samo o sobě nijak špatné nepřišlo. Co mi ale vadilo, to byla prezentace zboží. Přišlo velmi nekvalitní a stejně tak i detaily produktu se lišily od fotek na internetu.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za komentář. S tímto zbožím žádné problémy nemáme, neevidujeme na něj ani špatné recenze. Můžete ho v případě nespokojenosti samozřejmě vrátit a to i po vypršení 14ti denní lhůty pro vrácení zboží.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 13.07.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

2.7.2020 objednán díl označený "skladem" 8.7.2020 mail "Vaše objednávka byla odeslána! "
9.7.2020 mail "Vaše chystaná objednávka nebyla odeslána"
10.7.2020 na dotaz jak je možné, že již údajně odeslaný díl najednou není a kdy tedy bude dodán, následovala litanie na téma nespolehlivost dodavatelů a dopravců.
10.7.2020 položka stále označena "skladem". Vysvětlení, cituji: "Velkou část zboží máme přímo skladem, další zboží máme skladem do 24hod, což je i tento případ a proto stále svítí zeleně. To, že nám dopravce zboží "zaseká" i na 5 a více dní je fakt, který nedokážu jinak vyřešit. "
Kdy bude položka naskladněna (ta co je stále zeleně skladem) se neví, snad do týdne, ale, cituji: "abychom neslíbil něco co není úplně v našich rukou a vy nás potom nechytal za slova, píšu ZÁVAZNÝ termín do 30.7 2020. " Úžasné! Měsíc po objednání položky označené " skladem"!
Pravda, byla mi nabídnuta kompenzace v podobě poštovného zdarma, což ale u zásilky, která nikdy nedorazí je celkem k ***. Potřebuji díl, ne slevu. Když jsem vyjádřil nelibost s takovým přístupem, bylo mi nabídnuto, že raději objednávku stornují.

Resumé: eshop funguje patrně tak, že po přijetí objednávky teprve hledají, kde a jak díl sehnat. Někdy se podaří, někdy holt ne. Stejnou zkušenost podle recenzí udělali mnozí další zákazníci. Pokud máte nadbytek času a rádi komunikujete na netu, můžete si zde zkusit něco objednat. V opačném případě je lepší obrátit se na serioznější konkurenci, výběr je velký.

Proti:

Nabízejí zboží, které nemají skladem a ani nedokáží sehnat. Zákazníka jen napínají. Ztráta času...

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

vše jsem vám už osobně vysvětloval. Je to samozřejmě naše chyba, ale..

Nabídl jsem vám kompenzaci i storno objednávky, abyste mohl zakoupit kdekoliv jinde, nepřijmul jste ani jedno, takže více netřeba asi rozepisovat, jen doplním, že zámky máme již skladem (2. prac den od storna objednávky), termín 30 dní jsem vám psal víte sám, proč, nechtěl jsem vám slibovat nic, co nedokážeme ovlivnit a navíc jste nám nařizoval termín doručení včetně hodiny doručení, což opravdu není v našich silách zajistit a férový eshop na to nepřistoupí.

Děkuji za pochopení, majitel obchodu Michal Hlavica
 

Přidáno: 11.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Nabízejí produkty, které jsem jinde nenašel za dobrou cenu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 07.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dobré ceny
dobré jednání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 06.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Pod kódem originálního dílu prodávají neoriginální šmejd.
Odstoupení od smlouvy, pakrna s poštou. Zlatě koupit přímo od škody.
Dodání trvalo 4 dny (autokoberce)

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za komentář. Originální číslo uvádíme pro snadné vyhledání produktů na internetu / v našem eshopu, ale nikde nemáme uvedeno, že se jedná o originální autokoberce Škoda. Autokoberce budeme tedy očekávat a stačilo nás o tom, že vám zboží nevyhovuje pouze informovat, poslali bychom vám štítek pro snadné a bezplatné vrácení do našeho eshopu.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 06.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dobrá komunikace/cena

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"
 

Přidáno: 06.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlá a dobrá komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Moc děkujeme za komentář.

S pozdravem,
www.autodily-na-skodu.cz - "S námi mít vůz Škoda, se vyplatí"