Využíváme cookies. Potvrzením souhlasíte s ukládáním cookie na vašem zařízení, což vám ulehčí používání eshopu.

Jsme spolehlivá firma!


 

10x přoč nakupovat u nás?


1.

Naše autodíly patří mezi nejlevnější na internetu


2.

V nabídce přes 10 000 různých autodílů a doplňků


3.

Soustředíme se pouze na značku Škoda = široký sortiment pro Vás


4.

Máme díly originální, ale i levnější dovozové


5.

Více jak 900 osobních odběrných míst


6.

Zdarma výměna zboží za jiné (i levnější), zboží můžete donést na jakoukoliv pobočku v okolí - pošleme vám štítek.


7.

Reklamace? Při zřetelné závadě materiálu ihned zasíláme nové zboží a neúčtujeme další poštovné - vždy zdarma zašleme vyreklamované zboží!


8.

Jsme spolehlivá firma - můžete si o nás přečíst na Heureka.cz recenze ZDE


9.

Máme věrnostní program pro registrované zákazníky - další slevy!


10.

Poradíme Vám!
Nesnažíme se pouze prodat díl, který Vám pak k ničemu nebude, poradíme Vám po telefonu nebo e-mailu, který díl bude pasovat na Vaše auto (i přes VIN kód) a nabídneme Vám mnohdy více variant značek - cen! Poslat VIN

 



Doprava:

nejlevněji již od 59 Kč po celé ČR

 

Platební možnosti:

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Platba kartou MasterCard,

VISA, Maestro


 

 

 

Prejsť na slovenský eshop



eshop pre slovenských zákazníkov

www.autodiely-na-skodu.sk



Jsme na facebooku


Staň se našim fanouškem

 



Zahraniční vozy? 30% sleva!



Dáme vám slevu 30% oproti

běžným cenám! Více zde


NOVINKY

arr3Nový design eshopu 2018!Nový moderní design e-shopu, pohodlné prohlížení i nákup se slevou..Při nákupu se nezapomeňte... arr3Nové vozy a autodíly 09/2017Nové produkty a kategorie vozidel! Přidali jsme nové kategorie vozidel: Octavia 3, Fabia 3, Superb... arr3Věrnostní program 11/2016 Věrnost se cení!   Připravili jsme pro vás novinku - VĚRNOSTNÍ PROGRAM, ve kterém... arr3Změna dopravy + novinky Duben 2015Změna našeho dopravce Vzhledem k nespokojenosti zákazníků s přepravní společností DPD jsme s  DPD... arr3Výsledek dotazníku kvality eshopuVýsledek dotazníku z dne 20.10 2014. Dotazník byl soukromý, anonymní, proto jsou i výsledky... arr3Nové možnosti dopravyOd 1.11 2014 nabízíme nové možnosti dopravy a osobního vyzvednutí. Kromě České pošty si z nás... arr3Eshop pre slovenských zákazníkovDne 1. ledna 2014, jsme spustili nový eshop pro slovenskou republiku, kde může slovenský zákazník... arr3Repasovaná turbodmychadla!Jsme schopni dodat zrepasované turbodmychadlo nejen na vozy škoda! Cena 7500 Kč s dph! Repasovaná... arr3Tažné zařízení na všechny vozy!AUTOHAK = kvalitní tažná zařízení za vynikající cenu ! Včetně typového listu k přihlášení! Více... arr3Nové autodoplňky 08/2011Na podzim 2011 jsme přidali spoustu nových, krásných a levných poklic a další autodoplňky a stále...

ZBOŽÍ V AKCI

cena 3 694 Kč (142 EUR)
skladem
cena 768 Kč (30 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena 47 Kč (2 EUR)
skladem
cena 238 Kč (9 EUR)
skladem

 

Sortiment v nabídce:

(kliknutím na značku zobrazíte info o značce)



 

a další...


RYCHLÝ KONTAKT

Autodíly-na-škodu.cz
Valašské Meziříčí a okolí.
Více jak 900 odběrných míst po celé ČR!
napište nám
info@autodily-na-skodu.cz
IČ: 87919770, DIČ: CZ8611066299

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas (Autodíly-na-škodu.cz), Michal Hlavica, se sídlem Mštěnovice 30, Lešná 756 41, IČ 87919770, zapsaná u MěÚ Valašské Meziříčí, č. j.: MěÚVMŽ/1025/2013/Ol/3. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů