Využíváme cookies. Potvrzením souhlasíte s ukládáním cookie na vašem zařízení, což vám ulehčí používání eshopu.

Jsme spolehlivá firma!


 

10x přoč nakupovat u nás?


1.

Naše autodíly patří mezi nejlevnější na internetu


2.

V nabídce přes 10 000 různých autodílů a doplňků


3.

Soustředíme se pouze na značku Škoda = široký sortiment pro Vás


4.

Máme díly originální, ale i levnější dovozové


5.

Více jak 900 osobních odběrných míst


6.

Zdarma výměna zboží za jiné (i levnější), zboží můžete donést na jakoukoliv pobočku v okolí - pošleme vám štítek.


7.

Reklamace? Při zřetelné závadě materiálu ihned zasíláme nové zboží a neúčtujeme další poštovné - vždy zdarma zašleme vyreklamované zboží!


8.

Jsme spolehlivá firma - můžete si o nás přečíst na Heureka.cz recenze ZDE


9.

Máme věrnostní program pro registrované zákazníky - další slevy!


10.

Poradíme Vám!
Nesnažíme se pouze prodat díl, který Vám pak k ničemu nebude, poradíme Vám po telefonu nebo e-mailu, který díl bude pasovat na Vaše auto (i přes VIN kód) a nabídneme Vám mnohdy více variant značek - cen! Poslat VIN

 



Doprava:

nejlevněji již od 59 Kč po celé ČR

 

Platební možnosti:

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Platba kartou MasterCard,

VISA, Maestro


 

 

 

Prejsť na slovenský eshop



eshop pre slovenských zákazníkov

www.autodiely-na-skodu.sk



Jsme na facebooku


Staň se našim fanouškem

 



Zahraniční vozy? 30% sleva!



Dáme vám slevu 30% oproti

běžným cenám! Více zde


NOVINKY

arr3Nový design eshopu 2018!Nový moderní design e-shopu, pohodlné prohlížení i nákup se slevou..Při nákupu se nezapomeňte... arr3Nové vozy a autodíly 09/2017Nové produkty a kategorie vozidel! Přidali jsme nové kategorie vozidel: Octavia 3, Fabia 3, Superb... arr3Věrnostní program 11/2016 Věrnost se cení!   Připravili jsme pro vás novinku - VĚRNOSTNÍ PROGRAM, ve kterém... arr3Změna dopravy + novinky Duben 2015Změna našeho dopravce Vzhledem k nespokojenosti zákazníků s přepravní společností DPD jsme s  DPD... arr3Výsledek dotazníku kvality eshopuVýsledek dotazníku z dne 20.10 2014. Dotazník byl soukromý, anonymní, proto jsou i výsledky... arr3Nové možnosti dopravyOd 1.11 2014 nabízíme nové možnosti dopravy a osobního vyzvednutí. Kromě České pošty si z nás... arr3Eshop pre slovenských zákazníkovDne 1. ledna 2014, jsme spustili nový eshop pro slovenskou republiku, kde může slovenský zákazník... arr3Repasovaná turbodmychadla!Jsme schopni dodat zrepasované turbodmychadlo nejen na vozy škoda! Cena 7500 Kč s dph! Repasovaná... arr3Tažné zařízení na všechny vozy!AUTOHAK = kvalitní tažná zařízení za vynikající cenu ! Včetně typového listu k přihlášení! Více... arr3Nové autodoplňky 08/2011Na podzim 2011 jsme přidali spoustu nových, krásných a levných poklic a další autodoplňky a stále...

ZBOŽÍ V AKCI

cena 1 982 Kč (76 EUR)
skladem
cena 768 Kč (30 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena 168 Kč (6 EUR)
skladem
cena 79 Kč (3 EUR)
skladem
cena 148 Kč (6 EUR)
skladem

 

Sortiment v nabídce:

(kliknutím na značku zobrazíte info o značce)



 

a další...


RYCHLÝ KONTAKT

Autodíly-na-škodu.cz
Valašské Meziříčí a okolí.
Více jak 900 odběrných míst po celé ČR!
napište nám
info@autodily-na-skodu.cz
IČ: 87919770, DIČ: CZ8611066299

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Autodíly-na-škodu.cz, Michal Hlavica, se sídlem Mštěnovice 30, Lešná 756 41, IČ 87919770, zapsaná u MěÚ Valašské Meziříčí, č. j.: MěÚVMŽ/1025/2013/Ol/3.(dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel eshopového řešení Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Emailové řešení ECOMAIL.CZ, s.r.o. , Na Mlejnku 764/18, 147 00 Praha
    • Přepravní partneři: PPL s.r.o., IČO: 25194798, Česká pošta, s.p., IČO: 47114983, DPD CZ s.r.o., IČO: 61329266, FROGMAN s.r.o., IČO: 49434624, Zásilkovna s.r.o., IČO: 28408306, UPS s.r.o., IČO: 25684094, pokud vám doručují vaši objednávku.
    • Smartsupp.com s.r.o., Milady Horákové 1957/13 602 00, Brno

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@autodily-na-skodu.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky Autodily-na-skodu.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ECOMAIL.CZ, s.r.o. , Na Mlejnku 764/18, 147 00 Praha
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.